ELPOLLTV

Dis22062024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Comerç Babel Llagostera es converteix en centre oficial reconegut Trinity
Dijous, 09 Març 2017 12:19

Babel Llagostera es converteix en centre oficial reconegut Trinity

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(2 Vots)

Babel Llagostera, fidel a la seva filosofia d’ensenyar i preparar als alumnes per interactuar i comunicar-se efectivament en anglès en el seu dia a dia fent un ús pràctic i real de l’idioma en totes les seves destreses, s’ha convertit en centre oficial reconegut Trinity i ofereix/prepara als seus alumnes pels exàmens oficials de tots els nivells del Marc Comú Europeu de Referència (des de l’A2 al C2).


Trinity ofereix a nivell mundial certificacions reconegudes internacionalment que inclouen l’idioma, música, comunicació i arts escèniques, tot i que a Espanya és bastant més reconegut pels seus exàmens pràctics d’anglès, que porta oferint des de 1938.
Entre aquests exàmens d’anglès, Trinity ofereix tres tipus d’exàmens calibrats amb els diferents nivells del MCER (Marc Comú Europeu de Referència A2 a C2). Els exàmens d’habilitats integrades ISE avaluen les quatre habilitats (parlar, escoltar, llegir i escriure), els exàmens orals GESE i l’examen oral per el món laboral SEW.
• ISE Integrated Skills in English MCER: A2 a C2
www.trinitycollege.com/ISE
• GESE Graded Exams in Spoken English MCER: A1 a C2 (& pre-A1)
• www.trinitycollege.com/GESE
• SEW Spoken English for Work MCER: B1 a C1
www.trinitycollege.com/SEW

Els exàmens Trinity estan acreditats per les autoritats educatives britàniques (OFQUAL), reconeguts a nivell nacional i internacional per universitats, empreses i institucions. Trinity és també membre en ple dret d’ALTE, l’associació d’examinadors europeus, associació que ha concedit als exàmens ISE i GESE la qualificació de “Q Mark”.
A Espanya, els certificats ISE són acceptats per CRUE (Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles ) i ACLES (Associació de Centres de Llengües en l’Ensenyament Superior) per acreditar el nivell de coneixement de la llengua anglesa segons el Marc Comú Europeu de Referència (MCER) requerit per estudis universitaris de grau, màster, postgrau, doctorat i també per finalitat d’Erasmus+.
Podeu consultar l’acreditació dels nivells d’anglès a aquest enllaç
Els examen Trinity són vàlids indefinidament.


En què es diferencien els exàmens de Trinity i Cambridge?
Principalment en la seva filosofia de treball i el format dels exàmens.
Trinity centra els seus exàmens en la comunicació i la capacitat de l’alumne en interactuar en el seu dia a dia mentre que Cambridge té un enfocament més acadèmic i es centra més en la gramàtica i l’ús del vocabulari.
Ambdós exàmens no caduquen, si bé algunes institucions o empreses requeriran presentar un títol expedit per exemple dintre dels dos darrers anys però aquesta condició és una qüestió interna.
Ambdós exàmens tenen un reconeixement internacional i estan inclosos en el Marc Comú de Referència Europea (CEFR).


Perquè Babel Llagostera ha decidit treballar amb Trinity?
Bàsicament perquè el mètode d’examinació s’adapta a la nostra filosofia d’ensenyament; la de preparar als alumnes a interactuar i comunicar-se efectivament en anglès integrant totes les destreses en un conjunt, treballant la practicitat de l’idioma en situacions reals del dia a dia i, any rere any i ja des d’ un bon principi, s’està treballant per aquesta finalitat.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.