ELPOLLTV

Dim16042024

Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol Meteorologia Canvis a la vista de cares a la setmana vinent
Dissabte, 11 Març 2017 10:09

Canvis a la vista de cares a la setmana vinent

Publicat per  Rafael Balaguer
Valorar aquest article
(1 Vot)

L’hivern s’acaba en pocs dies i aquesta setmana hem tingut ja un tastet ben clar de com va arribant la primavera. Quan tenim l’horitzó carregat de neu al Pirineu el cert és que aquesta setmana a Llagostera ha fet fins i tot caloreta als migdies.

 

I és que les temperatures màximes s’han enfilat fins arribar pràcticament als 25 graus, i al matí encara ha fet fred alguns dies, amb mínimes que han fregat la glaçada en racons obacs. Ha estat una setmana amb sol, però també vam tenir pluja dissabte passat a la nit, amb uns 18 litres per metre quadrat.

Aquest cap de setmana sembla que tindrem una mica de tot, dissabte tindrem núvols prims que enteranyinaran el cel i el diumenge aquests núvols ja seran més densos.

La pluja es quedarà ben lluny de nosaltres, així que tindrem un cap de setmana tranquil. Però sí que ens podria arribar alguna pluja procedent de l’oest el diumenge a darrera hora.

Així que el dissabte el sol compatirà el cel amb núvols prims i les temperatures seran altes, superant els 20 graus, i tindrem 6 de mínima, més altes que dies enrere.

I el diumenge ja tindrem més núvols, sobre tot més cap a la tarda, les temperatures es mantindrien si fa no fa igual que el dissabte, però ja es notarà una davallada de les màximes i podrien quedar-se cap als 16 graus. Podria ploure a darrera hora.

I per a la setmana vinent el temps es capgira i no tindrem tant de sol com dies enrere, podem tenir pluges durant tota la setmana i les temperatures es normalitzaran i baixaran força, sobre tot les màximes, que es quedaran cap als 16 graus.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.