ELPOLLTV

Dim16042024

Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol Meteorologia A punt per donar la benvinguda a la primavera
Divendres, 17 Març 2017 12:11

A punt per donar la benvinguda a la primavera

Publicat per  Rafael Balaguer
Valorar aquest article
(1 Vot)

Doncs sí, ja arribem al final de l’hivern, ja tenim aquí la primavera que començarà el dilluns a mig matí, començarà la primavera astronòmica, que la meteorològica ja fa uns quants dies que semblava que ja la teníem aquí!

 

Les temperatures màximes aquesta setmana han tornat a ser pròpies de la primavera, tot i que no han estat tan elevades com la setmana anterior, sí que han arribat en algun moment als 24 graus i molts dies s’han enfilat fins els 21. Però les mínimes encara es resisteixen a ser primaverals i hem tingut alguns dies que ha glaçat encara amb temperatures per sota de 0 graus en alguns indrets.

I aquest cap de setmana previ a la primavera tindrem un cel força enteranyinat, amb diversos intervals de núvols prims que aniran fent la guitza, però sense arribar a tapar massa el cel.

I com que no tindrem núvols densos, novament la pluja es mantindrà a molta distància de nosaltres. Malgrat que fa uns dies que no plou, els boscos i estanys de Llagostera encara llueixen ben amarats d’aigua de les pluges anteriors.

Dissabte doncs tindrem un dia de sol, però també amb núvols prims, que decoraran el paisatge celeste. No farà tanta calor com dies enrere, tindrem uns 18 de màxima, i no farà tan fred al matí, tindrem uns 4-6 de mínima.

I el diumenge serà un dia molt similar al dissabte, però tindrem més núvols i les temperatures seran també molt similars al dissabte, potser seran un xic més altes les màximes.

I per a la setmana vinent el dilluns i el dimarts tindrem sol, per donar la benvinguda a la primavera, però després el temps es capgirarà i tindrem intervals de núvols densos i també algunes precipitacions febles a partir de dimecres i fins divendres.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.