ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici
Divendres, 14 abril 2017 09:59

Setmana Santa amb temps tranquil

Publicat per  Rafael Balaguer
Valorar aquest article
(1 Vot)

Estem tenint uns dies preciosos típics de l’estació primaveral, amb unes temperatures molt agradables al migdia i amb una llum màgica realçada a més a més amb alguns núvols prims que han anat decorant el cel.

 

En efecte, han estat uns núvols només decoratius doncs de pluja, aquesta setmana no n’hem tingut, només vam tenir alguns núvols més densos el cap de setmana passat. Però a partir de llavors, el cel ha fet net i les temperatures han anat pujant de forma progressiva però decidida, i han passat dels 18 fins als pràcticament 24 graus de màxima. Les mínimes en canvi, amb les nits serenes, han estat encara fredes, atenció a les mínimes encara de 4 graus.

I per a aquest cap de setmana tindrem el cel una mica indecís, tindrem moltes estones de Sol i cel ben clar tant el dissabte com el diumenge, però només durant el matí, ja que a les tardes el cel quedarà molt més ennuvolat, i tindrem algunes boires matinals.

Però tot i aquests núvols, la pluja no arribaria a Llagostera, es queda lluny de nosaltres i ben arrapada al a l’oest del Montseny, però alguns models ens indiquen que el divendres i el dissabte a la tarda podria ser que alguna gota s’escapés a les nostres contrades.

El dissabte doncs el cel estarà ben clar durant el matí i en canvi a la tarda ens farà una mica la guitza i el panorama quedarà una mica més ennuvolat. Les temperatures màximes tocaran sostre cap als 23 graus i a partir d’aquí baixaran una mica els propers dies, la mínima serà d’uns 6-8 graus.

I el diumenge seria un dia calcat al dissabte, amb Sol al matí i més nuvolades a la tarda. Les temperatures ja no serien tant altes com el dissabte i els dies anteriors i potser tindrem algun plugim feble de tarda.

Per a la setmana vinent el temps es quedaria força estancat en aquesta dinàmica de bonança primaveral, amb màximes al voltant dels 20 graus, una mica més fresques que la setmana passada, i mínimes ben suaus al voltant dels 8-10, tindrem més núvols a partir de dimecres.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.