ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici
Divendres, 21 abril 2017 15:27

Cap de setmana de Sant Jordi amb temperatures suaus

Publicat per  Rafa Balaguer
Valorar aquest article
(1 Vot)

Hem tingut novament una setmana fantàstica de primavera, amb temperatures molt i molt agradables al migdia durant la Setmana Santa, però encara fresques al matí i, de fet, tan fresques que el divendres 21 a primera hora hem tingut algunes glaçades.

 

Les temperatures màximes aquesta setmana han anat baixant i hem passat dels 21 al 17, amb una forta davallada que ha estat encara més acusada a nivell de sensació degut a la presència de vent, prou intens en alguns moments. I les mínimes s’han desplomat, passant dels 7 graus positius a 1 o fins i tot dos graus negatius el divendres 21 d’abril. També hem tingut algunes pluges el dissabte passat, amb 6-10 litres per metre quadrat. Passada aquesta pluja el Sol ha dominat deixant el cel serè tota la setmana.

I per a aquest cap de setmana sembla que el cel estarà majoritàriament també serè, tant el divendres com el dissabte seran dies radiants, sense núvols, però en canvi el diumenge podrem tenir ja intervals de núvols prims procedents del sud.

Aquests núvols prims no ens deixaran pluja, així que tindrem un cap de setmana ben tranquil i sense precipitacions a la vista. Així que el dissabte tindrem el ben clar durant tot el dia i les temperatures s’aniran recuperant de la davallada dels darrers dies. Les màximes estaran al voltant dels 18 graus i les mínimes al voltant dels 3-5 graus.

I el diumenge serà un dia una mica més gris, doncs tindrem el cel dominat per intervals de núvols prims que anirien desfilant però sense desmerèixer la diada de Sant Jordi, les temperatures es mantindran com les de dissabte.

La setmana vinent esperem certa inestabilitat, amb celatges dominats pels núvols a mesura que avanci la setmana i amb possibles pluges el dijous i divendres i les temperatures no serien tan altes com dies enrere, estaran entre els 16-19 graus les màximes i cap els 3-5 les mínimes.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.