ELPOLLTV

Diu05052024

Back Estàs aquí:Inici Notices Excel·lència educativa en matemàtiques a l'Escola Lacustària
Dissabte, 13 Maig 2017 10:45

Excel·lència educativa en matemàtiques a l'Escola Lacustària

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(7 Vots)
Excel·lència educativa en matemàtiques a l'Escola Lacustària Foto: Escola Lacustària
Les proves Cangur en llengua catalana es realitzen al Principat, al País Valencià, les Illes, Andorra i la Franja, sota la tutela de la Societat Catalana de Matemàtiques i tenen una història de més de vint anys. Enguany, el 16 de març de 2017, hi han participat més de 13.000 alumnes.

Aquestes proves volen estimular la resolució de problemes amb enunciat, com una forma de gaudir, de voler saber la resposta, de raonar i d'aprendre. Objectius amb els quals la metodologia de la nostra escola, coincideix plenament.

El 5è nivell de primària de l'escola Lacustària ha obtingut uns excel·lents resultats: En Jofre Villena i Albertí està dins de l'1% de les millors puntuacions i ha rebut un diploma de menció honorífica i un petit obsequi.

La Laia López Romero, La Mar Ponjoan Martí i en Valerio Romero Peradalta estan dins el 5% dels millors resultats.

La comunitat educativa de l'escola Lacustària, felicita a tots els alumnes per la seva participació a unes proves que fomenten una visió positiva i útil de les matemàtiques i els encoratja a esdevenir, en un futur, ciutadans capaços d'afrontar tota mena de reptes intel·lectuals.

Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.