ELPOLLTV

Dil29042024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Llagostera s’uneix al Maig Megalític
Dimarts, 16 Maig 2017 09:28

Llagostera s’uneix al Maig Megalític

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
Dins la programació del projecte Maig Megalític, l'Ajuntament ha organitzat la xerrada “Monuments megalítics de Llagostera” a càrrec de Xevi Niell, arqueòleg expert en el megalitisme. La xerrada, oberta a tothom, tindrà lloc el dissabte 20 de maig a les 12 h a Can Caciques.

Els municipis que formen part d’aquest projecte, entre ells Llagostera, han programat un conjunt d‘activitats en motiu del DIA EUROPEU DEL MEGALITISME que se celebra el 30 d’abril, i és per aquest motiu que a partir d’aquest dia s’ha posat en marxa en tot el territori el MAIG MEGALÍTIC, una iniciativa que van promoure ja fa més de vint anys l‘Associació d‘Amics de l‘Albera i Cap de Creus (APNACC) amb l‘Ajuntament de Roses.

Els conjunts megalítics de l‘Albera Cap de Creus, les Gavarres i l‘Ardenya-Cadiretes formen part des de l‘any 2015 de les Rutes Megalítiques Europees, itinerari cultural del Consell d‘Europa. El Consell Comarcal de l‘Alt Empordà i els Consorcis de Gavarres i d‘Ardenya-Cadiretes són els ens coordinadors amb el suport dels ajuntaments i entitats col·laboradores. També formen part d’aquest grup de treball la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Barcelona i la Universitat de Girona. Es compte també amb el suport del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.