ELPOLLTV

Dij18042024

Back Estàs aquí:Inici Meteo Cap de setmana esplèndid
Dissabte, 10 Juny 2017 07:48

Cap de setmana esplèndid

Publicat per  Rafa Balaguer
Valorar aquest article
(2 Vots)

Quan encara queden uns quants dies per a l’entrada astronòmica de l’estiu, l’estiu meteorològic ja està aquí i ens presenta potser les seves intencions amb la calor que arribarà els propers dies.

 

Aquesta setmana passada les màximes han anat oscil·lant també entre valors força alts i hem passat dels 24 als 30 graus de màxima al migdia, així que la sensació de ple estiu ha estat ben present ja en alguns moments. Les mínimes han seguit el mateix camí i han variat força i han estat entre els 10 i els 16 graus, encara ha fet força fresca a primeres hores del matí. I la pluja ha estat molt minsa aquesta setmana, hem tingut només uns 0,9 litres per metre quadrat en un episodi de precipitació.

I per al cap de setmana sembla que tindrem l’inici d’un cert canvi de temps, però cap a l’estiu. El cel estarà dominat pel Sol, però sempre tindrem la presència de núvols prims que aniran deslluint un mica el cel, però sense arribar a tapar-lo, i farà calor.

La pluja no acabarà d’afectar-nos i es quedarà atrapada cap al nord oest, tocant al Pirineu, a la resta de Catalunya no tindrem pluja, i ja convindria que plogui una mica, que portem molts dies sense pluges importants!

Així dissabte tindrem el cel força enteranyinat durant bona part del dia, potser tindrem alguna clariana rebel, però el cel no acabaria de decidir-se a estar serè del tot. Malgrat tot farà calor, les temperatures pujaran un parell de graus respecte dies enrere, tindrem 28 de màxima i 14 de mínima.

I el diumenge serà un dia idèntic, però atenció que les temperatures començaran a pujar de forma decidida i ja tindrem uns 30 graus de màxima arreu, el cel continuarà enterbolit amb núvols prims.

La mar el cap de setmana estarà absolutament en calma, tindrem una mar plana que convidarà al bany amb les temperatures en augment, la temperatura de l’aigua del mar ja arribarà als 20-21 graus.

I per a la setmana vinent aquestes temperatures continuaran pujant de forma lenta però decidida i podem tenir màximes de 31-32 graus ja el dimecres. Serà una setmana dominada pel Sol i no esperem pluges.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.