ELPOLLTV

Diu05052024

Back Estàs aquí:Inici Notices Marc Márquez planta un arbre al Circuit de Catalunya amb la Fundació Plant-for-the-Planet
Dijous, 08 Juny 2017 20:35

Marc Márquez planta un arbre al Circuit de Catalunya amb la Fundació Plant-for-the-Planet

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
Els Ambaixadors per la Justícia Climàtica de la Fundació Plant-for-the-Planet han participat al KISS Barcelona promogut per la plataforma Green Meeting Point del Circuit de Catalunya, coincidint amb la celebració del Gran Premi Monster Energyde Catalunya de MotoGP.

L’acte ha consistit en la plantada d’un arbre on hi ha participat el pilot d’Honda Marc Marquez.

Els Ambaixadors de la Fundació Plant-for-the-Planet ue han participat a la plantada de l’arbre han estatFerran Tubert, Anna de las Heras, Iu Alegre i Yugratna Srivastava acompanyats per familiars i els responsables de la Fundació Plant-for-the-Planet a Espanya, Jordi Juanós i Xavier de Caso.

Amb aquest acte, la plataforma Green Meeting Pointdel Circuit promou un seguit d’activitats per conscienciar i sensibilitzar al públic assistent sobre la cursa i el respecte del medi ambient sota el lema de les 3 C’s de CirCuitCat “Consciència, Compromís i Coherència”.

Durant l’acte s’han donat a conèixer els objectius del desenvolupament Sostenible i mesures correctores encaminades a la reducció d’emissions contaminats a l’atmosfera que promou la Federació Internacional de Motociclime.

L’arbre escollit ha estat un lledoner que s'ha plantat prop de la rotonda del pàdoc del circuit català simbolitzant els valors de la sostenibilitat en l'esport.

Amb aquest acte s’ha donat el tret de sortida al KISS Barcelona 2017, la quarta edició consecutiva del projecte de la Fedetació Internacional de Motociclime promogut per la plataforma Green Meeting Point del Circuit.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.