ELPOLLTV

Dil06052024

Back Estàs aquí:Inici Notices L'Ajuntament comença a gestionar un habitatge d'emergència social
Dilluns, 26 Juny 2017 17:48

L'Ajuntament comença a gestionar un habitatge d'emergència social

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(0 Vots)
L'Ajuntament de Llagostera i l'Agència de l'Habitatge de Catalunya han signat un conveni per a la gestió d. d'un habitatge e la gestió dút un conveni de cessiantit en sala polivalent d' cap de setmana mulari des de llagostera.cat ci´ús d'un habitatge de titularitat pública al municipi.

Amb aquest acord 'l'Ajuntament de Llagostera disposarà d'un pis per destinar-lo a persones o famílies amb especials necessitats d'atenció, com per exemple casos de desnonaments', tal i com ha explicat la regidora d'Acció Social, Montse Vilà. Vilà, ha explicat també que es tracta d'un habitatge per resoldre problemàtiques 'en casos d'urgència i de forma temporal' mentre s'intenta solucionar la situació participar dels beneficiaris.

L'Ajuntament va sol·licitar a l'Agència de l'Habitatge de Catalunya poder gestionar un habitatge de protecció oficial de l'INCASOL que es trobava buit per tal de poder impulsar polítiques socials municipals i donar resposta a problemàtiques relacionades amb l'habitatge.

En aquest sentit, segons es recull en el conveni, l'Ajuntament establirà el criteri per determinar la persona o família que es podrà allotjar a l'esmentat habitatge.

L'Ajuntament es farà càrrec del mobiliari i de l'alta dels serveis bàsics i assumeix un pagament anual de 1.897,68 euros a favor de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya en concepte de contraprestació.


Participants a la conversa

  • Convidat (nono)

    Permalink

    Esperem que no sigui mol car (menos de200euros) ya k ya molta gente k ni potra pagarlo ya k teniu k pensarlo mol be y k tutom k o necesiti de vridad li doneu un ajo al meu beure seria lu mijo per las persones nacesitadas.

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.