ELPOLLTV

Diu05052024

Back Estàs aquí:Inici Notices Disminueixen un 24,7% els robatoris amb força a Llagostera
Dijous, 06 Juliol 2017 11:36

Disminueixen un 24,7% els robatoris amb força a Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(4 Vots)
Llagostera ha celebrat aquesta setmana la Junta Local de Seguretat anual on s’han presentat les dades policials de juny del 2016 a maig del 2017.

Segons ha informat l'Ajuntament, durant aquest període, el global de robatoris amb força produïts al municipi ha disminuït de 93 a 70, xifra que representa un 24,7% menys que l’any anterior. On més ha disminuït aquest tipus de delicte és en els domicilis passant de 41 a 24". Tot i aquesta bona dada, s’ha registrat un repunt en els robatoris amb força perpetrats en empreses passant de 6 a 9 i en robatoris a l’interior de vehicles passant de 9 a 10. Els robatoris en establiments comercials s’ha mantingut en 12.

Tant l’acalde de Llagostera, Fermí Santamaria com el sergent de la Policia Local, Joan Linde, han destacat que “la bona i estreta relació i col·laboració amb els Mossos d’Esquadra permet fer moltes actuacions conjuntes amb un elevat grau de resolució”.

Pel que fa als delictes contra el patrimoni han passat de 266 a 236 amb una variació de (-11,3%); els delictes contra les persones han passat de 62 a 41 (-33,9%) mentre que els delecites contra la seguretat viària s’han vist incrementats en un 50%, passant de 18 a 27 sancions i els delictes contra la salut pública s’han vist incrementats un 33,3%. Pel que fa al nombre de detencions, durant el juny del 2016 i el maig del 2017 se n’han produït un tatal de 31, les mateixes que durant el mateix període de l’any passat. D’aquestes, el 55% han estat realitzades per la Policia Local i la resta pels Mossos d’Esquadra.

La Junta de Seguretat Local ha tingut lloc aquest dilluns 3 de juliol a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Llagostera on hi han assistit el Director del Serveis Territorials d'Interior a Girona, Albert Ballesta, els responsables de l’Àrea Policial de Girona, de la Policia Nacional, de la Guardia Civil, el sergent de la Policia Local, Joan Linde i l’alcalde de Llagostera Fermí Santamaria.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.