ELPOLLTV

Div03052024

Back Estàs aquí:Inici Notices Nous Graduats en Educació Secundària a l'aula Reaprèn de Llagostera
Dimarts, 18 Juliol 2017 12:36

Nous Graduats en Educació Secundària a l'aula Reaprèn de Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(5 Vots)
Els alumnes amb la coordinadora de l’Espai Educatiu Reaprèn de Llagostera. Els alumnes amb la coordinadora de l’Espai Educatiu Reaprèn de Llagostera.

Els llagosterencs Soufyan El Khattabi, Nouhaila Sadek i Kissima Sillah, alumnes de l’Espai Educatiu Reaprèn de Llagostera han acabat el Graduat en Educació Secundària(GES).

En Soufyan és el primer alumne que fa la formació del GES íntegrament al Reaprèn. Va començar el gener del curs 2014-2015 i ha acabat el març del curs 2016-2017. Els altres dos alumnes han fet algunes assignatures que tenien pendents després d’haver passat per una escola d’adults.

En un futur no gaire llunyà, a en Soufyan li agradaria poder estudiar cuina, però actualment porta l’empresa familiar. Si tot va bé, el curs següent la Nouhaila farà el cicle formatiu de Gestió administrativa a Sant Feliu de Guíxols i en Kissima farà Cures d’auxiliar d’infermeria a Girona. Per a més informació sobre l’oferta formativa de l’Espai Educatiu Reaprèn podeu consultar el web www.llagostera.cat/reapren/


Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.