ELPOLLTV

Dis04052024

Back Estàs aquí:Inici Notices Un equip format per llagosterencs participarà a l’Oncobike
Dilluns, 24 Juliol 2017 17:13

Un equip format per llagosterencs participarà a l’Oncobike

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(8 Vots)

Aproximadament 200 quilòmetres i gairebé 5.000 metres de desnivell acumulat. Aquest és el repte que el proper 21 d’octubre els espera a Josep Salvatella, Albert Saiz, Albert Rissech, Eduard Fugarolas, Robert Tena i Pol Figueras. Es tracta de la segona edició de l’Oncobike organitzada per la Fundació Oncolliga de Girona, un esdeveniment esportiu i solidari que transcorre pels camins i les pistes de la Vall de Llémena. Els sis components de l’equip s’endinsaran en aquesta nova aventura sota el nom d’Els Gregaris d’en Fuga, una nomenclatura que, lluny de la seriositat i el rigor de la competició, vol expressar el caràcter lúdic i divertit de l’equip i del repte.

Per participar, cada equip ha de fer un donatiu de 500 euros que aniran dedicats a fins solidaris. Els diners que es recaptin en l’edició d’enguany es destinaran a finançar millores en dos pisos-residència que la Fundació té molt a prop de l’Hospital Dr. Josep Trueta de Girona per, d’aquesta manera, poder acollir a famílies dels malalts oncològics que preveuen una llarga hospitalització.

El recorregut de l’Oncobike té com a punt de sortida i d’arribada el poble de Sant Gregori i recorre els paratges més singulars i harmònics de la Vall de Llémena. L’itinerari està dividit en vuit trams i en cada un dels segments hi ha d’haver en ruta dos membres de l’equip com a mínim. A més, cada equip disposarà del track oficial però haurà de navegar via GPS, el que augmenta el dinamisme i l’emoció de la cursa.

Amb l’objectiu d’involucrar la màxima gent del poble possible, Els Gregaris d’en Fuga busquen patrocinadors per poder finançar el donatiu. Per aquest motiu han obert una pàgina de Facebook

on hi publicaran tots els patrocinadors que els ajudin –entre d’altres accions d’agraïment, així com hi presentaran els membres de l’equip i hi difondran els entrenaments que facin per preparar-se per la marxa. A més, cada equip consta d’una pàgina

on qualsevol persona pot fer el seu donatiu.

.

Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.