ELPOLLTV

Dis04052024

Back Estàs aquí:Inici Notices Llagostera i Almedinilla s'agermanen
Dijous, 27 Juliol 2017 07:08

Llagostera i Almedinilla s'agermanen

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(3 Vots)
Llagostera i Almedinilla, són des d’ahir, municipis agermanats. Així ho va aprovar per unanimitat, el Ple de l’Ajuntament de Llagostera celebrat ahir al vespre. L’alcalde Fermí Santamaria, va explicar que amb aquest agermanament s’oficialitza una voluntat expressada de fa molts anys i enforteix els nexes entre ambdues poblacions.L’any 1951 va arribar a Llagostera el primer almedinillenc i des d’aleshores fins als anys 70, Llagostera ha estat destí de moltes famílies d’aquesta localitat cordovesa per fer la seva vida i formar una família.

L’any 1993, quan va tenir lloc el viatge d’una representació de Llagostera a Almedinilla, en el padró municipal hi havia un 12 % d’habitants nascuts o descendents d’Almedinilla. Actualment consten en el padró d’habitants 138 persones nascudes a Almedinilla.

Les relacions d’amistat que uneixen els municipis d’Almedinilla i de Llagostera s’han materialitzat en unes trobades sòcioculturals, la primera l’any 1985, la segona l’any 1992, una altra l’any 1993 i la darrera aquest mateix any, durant la qual els representants dels dos consistoris, varen acordar donar formalitat d’agermanament a aquesta relació històrica.


Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.