ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol Meteorologia Cap de setmana amb intervals de núvols prims
Dissabte, 29 Juliol 2017 09:59

Cap de setmana amb intervals de núvols prims

Publicat per  Rafa Balaguer
Valorar aquest article
(1 Vot)

Continua l’estiu amb temperatures una mica més suaus aquesta setmana, tant les màximes com les mínimes.

 

I és que les nits aquests dies han estat més fresques. Quan la mínima arriba als 21º parlem de mínimes tropicals, i la xafogor aquesta setmana no ha estat tan forta, hem tingut mínimes de 16-19 graus. I les màximes han arribat als 31, però per fi, hem tingut una mica de pluja, uns 30 l/m2 en dos episodis de precipitació que han refrescat l’ambient.

Per a aquest cap de setmana sembla que el cel estarà una mica enterbolit per núvols prims, però sobretot a la línia de la costa, cap a l’interior brillarà el Sol.

I aquests núvols no ens deixaran pluja, que en aquesta ocasió es quedarà molt lluny de nosaltres, cap al Pirineu occidental sobre tot.

Així que el dissabte tindrem alguns núvols testimonials però només sobre la platja, a la resta tindrem domini del Sol i les temperatures tornaran a enfilar-se per sobre dels 33 graus, farà calor, les mínimes també pugen fins als 19 graus.

I el diumenge tindrem una mica més de núvols i més generals, però encara tindrem la costa tapada i amb mala visibilitat, les màximes baixaran una mica, 31 graus i les mínimes pujaran, torna la xafogor amb 23 graus.

La mar, encara que tindrem força núvols a la costa, estarà ben plana i en calma, no hi haurà onades destacables i la temperatura de l’aigua serà de 26 graus.

I durant la setmana vinent tindrem encara aquest cel dominat en gran part pels intervals de núvols, però sense pluja i les temperatures seran més altes que la setmana passada, 31-32 graus i amb les nits més xafogoses.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.