ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Meteorologia Temps inestable pel cap de setmana
Divendres, 08 Setembre 2017 18:56

Temps inestable pel cap de setmana

Publicat per  Rafa Balaguer
Valorar aquest article
(1 Vot)

La primera setmana de setembre ja ens està deixant un primer tastet de la tardor, tardor que encara haurà d’esperar uns dies a arribar però que ja sembla haver arribat per alguns moments aquests dies, quan la pluja per fi ha fet acte de presència amb un bon episodi de precipitació entre el dimecres i el dijous de matinada, pluja que ens ha deixat entre 15 i 45 litres per metre quadrat segons l’indret.

 

Pluja que ha estat molt benvinguda i encara escassa, cal que continuï plovent. Les màximes han baixat amb la pluja i han passat dels 31 als 25 graus i les mínimes han estat fresques, al voltant dels 15-16 graus. Per al cap de setmana continuarem amb aquesta inestabilitat, el divendres el temps ens donarà una treva i tindrem més estones de Sol, però el dissabte ja tornarem a tenir núvols densos, que aguantaran fins diumenge.

Podem tornar a tenir pluja el divendres de matinada i ja el dissabte a la tarda, i a partir de migdia ja podem tenir tempestes més importants. La pluja s’anirà retirant diumenge, però encara tindrem inestabilitat.

De forma que el dissabte tindrem el cel ben núvol i amb possibilitat de pluges ja a partir del migdia, sobretot més cap a la costa. Les temperatures estaran entre els 16 i els 24 graus, seran molt suaus.

I el diumenge els núvols i les pluges aniran deixant pas de mica en mica al sol, que tornarà a lluir ben alegre a estones. Les mínimes baixaran una mica i les màximes pujaran fins als 25 graus.

La mar aquest cap de setmana llarg estarà força calmada amb onades de fins a 1,30 metres a la costa, mar endins les onades ja seran més importants, fins a 2,5 metres i la temperatura de l’aigua serà una mica més baixa que dies enrere, estarà a 24 graus.

I per a la setmana vinent els temps millorarà força, un cop passin les tempestes de dissabte s’anirà imposant de nou el Sol, però les temperatures no es recuperaran de moment i els costarà pujar, oscil·laran entre els 14 de mínima i els 27 de màxima.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.