ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici
Dissabte, 16 Setembre 2017 07:49

Canvi de temps i baixada de la temperatura

Publicat per  Rafa Balaguer
Valorar aquest article
(2 Vots)

Encarem un nou cap de setmana amb un bon canvi de temps. La davallada de temperatures ja es va notar durant la tarda de dijous, passant dels 29 als 18 graus de màxima, i les mínimes també han anat baixant dels 20 als 13 graus. La invasió d’aire fred en alçada ha refrescat notablement l’ambient avançant un setmana la tardor. Dissabte i diumenge continuarem amb la inestabilitat amb celatges amb força núvols i alguna clariana.

 

Dissabte a partir de migdia i en principi el diumenge no hauria de ploure, tot i que el cel encara estarà ben tapat.

Dissabte tindrem el cel amb clarianes al matí, clarianes que a partir de migdia ja poden desaparèixer i deixar pas als núvols i a la pluja. La temperatura serà molt suau amb màximes d’entre 18 i 20 graus i mínimes de 12-13.

I el diumenge el cel farà una mica més net de pluja, però no de núvols, continuarem amb cel gris però no esperem ja massa pluges, les màximes pujaran una mica fins als 22 graus, i les mínimes es quedaran als 12.

I la mar aquest cap de setmana estarà en relativa calma tot i tenir pluges, les onades a la costa no passaran dels 130 cm però pocs quilòmetres mar endins ja seran molt més importants. La temperatura de l’aigua del mar serà d’uns 21 graus.

La setmana vinent deixarem enrere aquest canvi de temps i la inestabilitat i ja tindrem molt més domini del Sol, sense pluges i amb les temperatures màximes que es recuperaran fins als 25 graus, les mínimes quedaran més curtes i ja no pujaran dels 16.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.