ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol Meteorologia Cap de setmana tranquil
Divendres, 06 Octubre 2017 19:20

Cap de setmana tranquil

Publicat per  Rafel Balaguer
Valorar aquest article
(2 Vots)

Deixarem enrere la primera setmana d’octubre amb la sensació que en comptes d’avançar cap a la tardor, sembla que tornem de nou a l’estiu, doncs aquests dies hem tingut algunes temperatures sorprenents.

 

I és que, efectivament, aquesta setmana les màximes han estat dignes de ple estiu, arribant fins als 31 graus el dimarts passat. La resta de dies també han estat càlides, la temperatura màxima més baixa ha estat de 24 graus. Les mínimes també han estat altes, entre els 15 i els 20 graus. El cel s’ha mostrat agitat, amb intervals de núvols i algunes pluges febles, només 10 litres per metre quadrat en dos episodis de precipitació.

Aquest cap de setmana tindrem moltes estones de Sol, però també alguns intervals de núvols més aviat prims i que poden deixar-nos boires a primeres hores del matí.

Malgrat els núvols, la pluja no farà acte de presència a casa nostra, potser aparegui algun petit nucli molt feble més cap el sud, al Maresme.

Dissabte tindrem doncs una mica de tot, núvols prims i també bastant de Sol, que farà que les temperatures siguin molt i molt agradables, pel cap baix les màximes arribaran als 24 graus, però no seran tan altes com durant la setmana. Les mínimes seran també més fresques que dies enrere, tindrem 12 graus.

I el diumenge tindrem la mateixa situació, un dia clar, sense massa núvols, que serien prims i decoratius i amb estabilitat tèrmica.

La mar estarà una mica alterada, doncs el cap de setmana tindrem vent de tramuntana i mestral i les onades mar endins poden arribar fins a 4 metres d’alçada. La temperatura de l’aigua continua sent totalment d’estiu, entre 21 i 22 graus, baixarà la temperatura a terra aquests dies, però el mar es manté molt calent.

I la setmana vinent doncs les màximes aniran baixant de mica en mica i es quedaran al voltant dels 22-25 graus, les mínimes també seran suaus per a l’època, d’uns 15-12 graus. No esperem pluges.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.