ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Reportatges Meteorologia Cap de setmana de força calma
Divendres, 10 Novembre 2017 20:31

Cap de setmana de força calma

Publicat per  Rafel Balaguer
Valorar aquest article
(1 Vot)

Si la setmana passada parlàvem d’un petit tastet de tardor, aquest setmana hem de parlar d’un mini tastet de l’hivern ja que les matinades han estat molt fredes, més de l’habitual per a principis de novembre.

 

I és que si donem un cop d’ull a les mínimes ens trobem amb valors ja sota zero, que en alguns indrets han arribat a fregar pràcticament els -2 i que pràcticament han aconseguit glaçar a la mateixa costa, que aquests dies ha enregistrat valors de només 1 grau positiu.

Les màximes ha baixat dels 20 als 11 de màxima i el cel ha estat dominat per intervals de núvols i tempestes el dissabte 4, que van deixar pluges intenses de fins a 20 litres per metre quadrat arreu i amb molt poca estona, amb pics de més de 60 litres al litoral, i fort aparell elèctric.

I per a aquest cap de setmana esperem un altre petit canvi de temps, però al revés, la pressió atmosfèrica puja i també ho faran les temperatures, i tindrem intervals de núvols que aniran desfilant amb calma, però que no ens deixaran precipitació, les pluges es quedaran atrapades al Pirineu i a la resta només pot créixer algun núvol convectiu sense importància.

Dissabte doncs tindrem un cel mig enterbolit pels núvols, però el Sol encara es podrà deixar veure amb certa alegria i les temperatures es revifaran, arribant als 17 de màxima i 6 de mínima.

I el diumenge el temps es mantindria igual, però tindrem una mica més d’insolació i les temperatures màximes pujaran un grau més, fins als 18-19 graus, i les mínimes es mantindrien al voltant dels 6-7 graus.

La mar aquest cap de setmana estarà agitada, amb onades més suaus a la platja però que mar endins poden superar els 4 metres. La temperatura de l’aigua va baixant, estarà al voltant dels 17 graus.

I durant la setmana vinent es mantindran aquestes temperatures més suaus, encara que no seran tant altes com les del cap de setmana, estaran entre les 15-17 graus de màxima i 6 i 3 de mínima, i no tindrem pluges, lluirà força el Sol.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.