ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Meteorologia Calma meteorològica
Divendres, 15 Desembre 2017 17:22

Calma meteorològica

Publicat per  Rafel Balaguer
Valorar aquest article
(1 Vot)

Sembla que per fi, de mica en mica, el fred extrem que hem tingut tots aquests dies comença a retirar-se i les temperatures van tornant paulatinament a la normalitat.

 

Normalitat que vol dir també fred, doncs estem a pocs dies d’entrar a l’hivern, que arribarà el proper dijous dia 21 a la tarda. Hem tingut una tardor molt i molt freda i aquesta setmana les temperatures finalment han remuntat un pel i les màximes han estat entre els 8 i els 14 graus. Al matí ha continuat fent fred, però no tant, només hem tingut un dia amb -6, la resta de dies les mínimes han estat entre els 2 i els -2 graus. També hem tingut alguna pluja poc important, d’un 5 litres per metre quadrat.

I aquest cap de setmana tindrem moltes estones de Sol i cel clar, sobretot el dissabte i el diumenge, divendres encara tindrem força intervals de núvols.

Aquest núvols agafaran força al Pirineu, a on descarregaran pluja i neu, especialment als Pirineus occidentals i a la vessant nord, fora d’aquestes zones a Catalunya no plourà.

Dissabte doncs farà un dia clar , amb domini del Sol. Les temperatures seran baixes, al migdia tindrem màximes d’onze graus i la mínima estarà al voltant d’un grau positiu, fregant la glaçada.

I el diumenge tindrem la mateixa situació de calma, amb un grau més de màxima, fins als 12-13 graus i mínimes una mica més fredes, de 0 i -1, no tindrem pluges i diumenge a la tarda creixeran alguns núvols per decorar el cel.

La mar aquest cap de setmana estarà força més tranquil·la que dies enrere i no tindrem onatge important a la costa, però mar endins podem tenir onades de fins a 6 metres. L’aigua del mar estarà a uns 14 graus.

La setmana vinent continuarem amb aquesta situació, amb domini del Sol amb alguns núvols que no deixaran pluja i les temperatures entre els 0 de mínima i els 12 de màxima per donar la benvinguda a l’hivern.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.