ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Meteorologia Darrer cap de setmana de l’any amb intervals de núvols
Dissabte, 30 Desembre 2017 07:28

Darrer cap de setmana de l’any amb intervals de núvols

Publicat per  Rafel Balaguer
Valorar aquest article
(0 Vots)

Aquesta és la darrera meteo del 2017, deixem enrere un dels anys més càlids des de que tenim dades enregistrades, i una de les tardors més fredes, i començarem el 2018 amb temperatures normals per l’època, potser una mica per sobre i tot del que seria esperable.

 

Però és que venim de molt avall. Novament aquesta setmana hem tingut temperatures gèlides, arribant a marcar valors de 5 graus sota zero i màximes que han arribat únicament als 9 graus, i arribant a un sostre de 15 graus. Hem tingut uns dies encara amb altes pressions fins dijous i un cels bastant serens amb alguns bancs de boira matinera, i ha estat una setmana sense precipitacions.

I aquest cap de setmana de cap d’any tindrem el cel bastant tapat, amb núvols que aniran agafant força ja el divendres i el dissabte, el diumenge però ja tornaria a lluir més el Sol.

La nit de cap d’any no hem de patir per la revetlla, no plourà i serà tranquil·la, les pluges procedents de la borrasca Bruno per l’oest en principi no ens afectaran.

Així que divendres i dissabte tindrem el cel força núvol i les temperatures seran suaus, per ser hivern, tindrem 15 de màxima i uns 2 graus positius de mínima.

I el diumenge ja faria més Sol, una mica espantat entre alguns núvols prims potser, però tindrem moltes més estones de Sol i les temperatures es mantindrien si fa no igual.

La mar també la tindrem en calma, no tindrem onades importants a primera línia de platja i la temperatura de l’aigua es manté estable al voltant dels 14 graus.

I per a la setmana vinent tot sembla indicar que els primers dies del 2018 seguiran sent tranquils, sense pluges, i amb domini del Sol i algunes boires poc importants, a partir de divendres que tindrem glaçades, la resta de matins seran més suaus.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.