ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Memòries Meteorologia Nou cap de setmana amb inestabilitat
Divendres, 12 Gener 2018 18:36

Nou cap de setmana amb inestabilitat

Publicat per  Rafel Balaguer
Valorar aquest article
(1 Vot)

Doncs continuem endinsant-nos en l’hivern amb temperatures que són de moment una mica més altes del que tocaria per a aquesta època de l’any i que en alguns migdies han estat sorprenents.

 

I és que hem tingut temperatures màximes de fins a 18 graus, gairebé de primavera. Això va ser el dia 5 de gener amb una cavalcada de Reis ben calorosa. Però desprès el panorama va canviar radicalment i les màximes van baixar de cop fins als 11 graus de màxima. I a més, el diumenge 7 vam tenir una forta llevantada, que va deixar més de 20 litres per metre quadrat i quantitats de pedra importants en diverses poblacions com Llagostera i Girona, en una tempesta molt violenta en alguns indrets més al nord.

I aquest cap de setmana tornarem a tenir el temps revoltat, però no tant com la setmana passada! Tindrem sol el divendres, però el dissabte i el diumenge els passarem ja sota els núvols.

Un nou front procedent de ponent ens portarà pluges i alguna tempesta més important ja el diumenge, no pensem que hagi de ploure el dissabte. De tota manera el diumenge serien tempestes locals i irregulars.

Així que dissabte tindrem un dia amb algunes estones de Sol, però a partir de migdia podrien créixer ja nuvolades importants que deixaran el cel ben cobert. Les temperatures es mantindran entre els 0 de mínima i els 11 de màxima.

I el diumenge el temps empitjorarà i tindrem tempestes que poden descarregar amb força en alguns indrets, però en altres no caurà ni una gota, serà un temporal molt irregular.

La mar estarà més tranquil·la que la setmana anterior, amb onades de fins a 1 metre, però atenció que en alguns moments podem tenir algun cop de mar amb onades de 3 metres més mar endins, la temperatura de l’aigua serà de 13 graus.

I per a la setmana vinent, tot i ser la setmana dels barbuts, la tradicionalment més freda de l’any a casa nostra, la dels dies 15 a 17 de gener, no tindrem les temperatures més baixes de 2018, tindrem una setmana força suau amb pujada de les temperatures i amb domini del Sol i sense pluges.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.