ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici
Divendres, 26 Gener 2018 19:35

Tornada a l’hivern amb temperatures més fredes

Publicat per  Rafel Balaguer
Valorar aquest article
(1 Vot)

S’acaba una setmana on hem tingut unes temperatures una mica atípiques per al mes de gener, amb molta bonança durant els migdies que ha fet pujar força el termòmetre fins a valors de pre-primavera.

 

Hem arribat a màximes de 18-19 graus amb clar domini del Sol durant bona part de la setmana, amb altes pressions que han arribat als 1030 hectopascals i han estabilitzat l’atmosfera, generant algunes boires matineres i força humitat. Els cels nocturns serens han permès alguna glaçada tímida de -1 i no hem tingut pluges. Però atenció que durant aquest cap de setmana ens arriba un canvi de temps i la pressió atmosfèrica s’està desplomant en picat, borrasca a la vista!

Així, el divendres i el dissabte tindrem un panorama ben diferent, amb cels molt tapats per núvols densos que ens atacaran des de ponent, amb ganes, ens arribarà una bona pertorbació amb aire fred que farà que baixin les temperatures i que tinguem intenses precipitacions, que seran abundants al Pirineu i en forma de neu i que abastaran bona part de Catalunya, però precisament a casa nostra no haurien de mostrar-se tan actives.

Dissabte estarem de ressaca de les tempestes que desfilaran d’oest a est el divendres, amb força vent, atenció, caldrà en alguns indrets paraigües i àncora, i farà fred, amb màximes de 10-11 graus i mínimes de 2. A la tarda però la situació aniria millorant.

I ja el diumenge el front hauria acabat de passar i tindrem moltes més estones de Sol i no tindrem precipitacions, i les temperatures remuntarien una mica fins als 14 de màxima i 3 de mínima.

La mar la tindrem una mica agitada i podem tenir onades de fins a 3 metres a prop de la costa, però no serien tan importants a la mateixa platja i la temperatura de l’aigua serà de 14 graus.

Durant la setmana vinent, el temps millorarà sobretot el dilluns, però a partir de dimarts tornaria el domini dels intervals de núvols i les temperatures es mantindran al voltant dels 13-14 graus de màxima i els 2 de mínima.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.