ELPOLLTV

Div10052024

Back Estàs aquí:Inici Notices Més activitats de lectura a la 3a edició de "Al Gironès llegim!"
Dilluns, 05 Febrer 2018 07:48

Més activitats de lectura a la 3a edició de "Al Gironès llegim!"

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

El Consell Comarcal del Gironès i 14 ajuntaments del Gironès, entre ells Llagostera, han presentat la tercera edició de "Al Gironès, llegim!. La presentació ha anat a càrrec de Marc Puigtió, alcalde de Sant Julià de Ramis, Maria Mercè Roca, Consellera de Cultura del Consell Comarcal del Gironès i els representants municipals dels municipis participants.

Segons Maria Mercè Roca, Consellera de Cultura del Consell Comarcal del Gironès, seran tres mesos on al Gironès es llegirà més. Roca ha indicat que "aquest programa vol fomentar la lectura arreu de la comarca en diferents activitats i a diversos emplaçaments, però sempre amb un denominador comú, el llibre i la lectura".

Segons Roca "es tracta d'un projecte engrescador adreçat a tots els públics que va molt més enllà de la lectura, ja que permetrà a tots els lectors conèixer els diferents municipis a partir d'activitats relacionades amb la lectura. Un vermut amb un llibre o llegir en un bosc de llibres, són moltes de les activitats que proposa el programa "Al Gironès, llegim!.

Per a més informació podeu consultar el web www.algironesllegim.com


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.