ELPOLLTV

Div10052024

Back Estàs aquí:Inici Notices Sotrac participa al cicle Aprendre a emprendre
Divendres, 16 Febrer 2018 16:03

Sotrac participa al cicle Aprendre a emprendre

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
Els alumnes de 3r d’ESO de l’institut de Llagostera que cursen l’optativa d’Emprenedoria han assistit a la xerrada que el grup de música Sotrac ha fet a la Casa de les Vídues, dins el marc del cicle Aprendre a emprendre. Artur Comas i Helena Tamayo, membres del grup de pop rock català que a l’octubre va publicar el seu primer disc titulat Sota el roure, han començat explicant breument els orígens i la història del grup i després han continuant desgranant amb detall quin ha estat el procés que han seguit per aconseguir editar un disc i treure’l a la venda.

El cicle de xerrades Aprendre a emprendre és una iniciativa engegada per l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Llagostera.

L’objectiu de les conferències és que joves emprenedors del municipi expliquin les seves experiències als estudiants de l’institut. Al mes de novembre ja es va portar a terme una sessió doble per als alumnes de 4t d’ESO. En aquesta ocasió, Sergi Miquel (Secretari general de la Joventut Nacionalista de Catalunya i Diputat al Congrés ) i Eduard Díaz (creador de la pàgina web ActualAPP, on es pot trobar tot tipus d’informació relacionada amb smartphomes, gadgets i apps, tant per a Android com per a ¡OS), van ser els encarregats d’exposar les seves experiències.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.