ELPOLLTV

Dim23042024

Back Estàs aquí:Inici Notices L’Institut de Llagostera participa a la campanya “La premsa a les escoles”
Dimecres, 28 Febrer 2018 16:54

L’Institut de Llagostera participa a la campanya “La premsa a les escoles”

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

Els alumnes de l’Institut de Llagostera es beneficiaran durant el mes de març del programa engegat pel Col·legi de Periodistes de Catalunya i l’Obra Social La Caixa “La premsa a les escoles”. L’objectiu principal del programa és aconseguir que els mateixos estudiants arribin a la conclusió que estar informat és bàsic i que cal fer-ho, a més, a través de diferents mitjans per tal de comparar punts de vista i fer-se una idea pròpia de l’actualitat. Dues periodistes col·legiades de la demarcació de Girona faran una xerrada pels alumnes d’ESO i Batxillerat on explicaran la funció social dels mitjans de comunicació i buscaran desenvolupar l’esperit crític i les reflexions dels estudiants.

La valoració de la campanya “La premsa a les escoles” és, any rere any, molt positiva. L’any passat, els centres gironins que hi van participar van valorar la iniciativa amb una mitjana de notable, i els col·legiats que van oferir les xerrades van considerar-les com una experiència molt enriquidora.

Un total de 450 alumnes de les comarques gironines es beneficiaran de la campanya dels a centres de Camprodon, Besalú, Arbúcies, Banyoles, Castelló d’Empúries, Salt, Tossa de Mar i Caldes de Malavella.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.