ELPOLLTV

Dil13052024

Back Estàs aquí:Inici Notices L’Escola Puig de les Cadiretes rep el premi Mobile Learning Awards
Dissabte, 03 Març 2018 08:37

L’Escola Puig de les Cadiretes rep el premi Mobile Learning Awards

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(3 Vots)
L’Escola Puig de les Cadiretes de Llagostera ha rebut el premi Mobile Learning Awards (MLA) en la modalitat d’Escoles innovadores en l’aplicació de les tecnologies digitals, en el marc del Changing Education Together del Mobile World Congress, on hi han participat 500 professors i directors de centres educatius.

Eulàlia Canet, cap d’Estudis de l’Escola Puig de les Cadiretes i responsable del projecte premiat ha explicat que “el projecte gira entorn de l’Aprenentatge mòbil amb l’ús de tauletes electròniques, la Robòtica amb l’ús de robots educatius a totes les etapes del centre i la Programació amb la seqüenciació de programes, aplicacions i estratègies per a l’aprenentatge del llenguatge de programació, partint de conceptes molt bàsics fins a programació avançada”.

L’accés a aquests recursos ha estat possible gràcies a formar part del projecte Llagostera 3.0 impulsat per l’Ajuntament de Llagostera, que fomenta l’accés a formació i recursos tecnològics per a tota la ciutadania.

Llagostera 3.0 és un projecte pioner a les comarques gironines que compta amb el suport i la participació de Samsung, LEGO Education ROBOTIX, Editorial Vicens Vives i la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de democratitzar l'accés a la tecnologia, oferint eines i formació en aquest àmbit a l'abast de tots els veïns de Llagostera.

Els MLA estan integrats dins el programa mSchools, una iniciativa que desenvolupa la creació i l’aprenentatge amb les tecnologies mòbils, i que fomenta l’esperit emprenedor i el treball en equip entre els joves estudiants. mSchools està impulsat per la Fundació Mobile World Capital Barcelona, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya (a través dels Departaments d’Ensenyament i de Presidència), l’Ajuntament de Barcelona i la GSMA.

En aquesta sisena edició dels MLA hi han participat 90 projectes d’arreu de Catalunya, concretament 61 docents, 23 centres educatius i 6 AMPAs han presentat les seves experiències educatives d’innovació amb tecnologies digitals.


Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.