ELPOLLTV

Dim14052024

Back Estàs aquí:Inici Notices Els llagosterencs ja han decidit el destí de 40.000 € del pressupost municipal
Dimecres, 07 Març 2018 17:54

Els llagosterencs ja han decidit el destí de 40.000 € del pressupost municipal

Publicat per  Marc Sureda
Valorar aquest article
(1 Vot)

Il·luminar el tram fosc del costat del tanatori, habilitar una xarxa wifi gratuïta a la zona de l’Skatepark, instal·lar una estació meteorològica, potenciar l’àrea comercial del municipi i establir una àrea d’autocaravanes. Aquestes són les 5 propostes que l’Ajuntament de Llagostera inclourà en el pressupost municipal del 2018, escollides pels llagosterencs que han participat en el procés de participació ciutadana impulsat per l’Ajuntament.

Com a novetat, respecte als anys anteriors, “hem obert el procés participatiu als joves que actualment estan estudiant l'ESO a l'Institut de Llagostera amb la voluntat d'involucrar-los en les dinàmiques de participació” tal i com a destacat el regidor de Participació Ciutadana, Robert Montiel. En aquest sentit, els alumnes han participat tant en la fase de recollida de propostes com en la votació final.

Un total de 668 persones hi han participat, dels quals 401 ho han fet de forma telemàtica i 267 mitjançant les butlletes en paper. En total s’han emès 1.713 vots, segons ha informat l'Ajuntament.

Els resultats de la votació es poden consultar des de llagostera.cat


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.