ELPOLLTV

Div10052024

Back Estàs aquí:Inici Notices Ja es pot circular pels carrers Sant Feliu i Joan Maragall
Dijous, 29 Març 2018 15:29

Ja es pot circular pels carrers Sant Feliu i Joan Maragall

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)
Aquest dijous al migdia s’ha obert la circulació de vehicles als carrers Sant Feliu i Joan Maragall, després de 5 mesos i mig d’obres. Ahir al vespre van finalitzar els treballs d’asfaltatge i senyalització. Com a novetat el carrer Joan Maragall ha passat a ser de direcció única. L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, ha explicat que “de moment, el sentit de circulació serà en direcció al carrer Santiago Rusiñol i que després d’un període de proves es farà un procés obert als veïns del municipi per valorar-ne el seu funcionament i acabar de decidir-ho”.

Així mateix, l’alcalde ha destacat que aquestes obres, juntament amb les dels carrers 11 de setembre, Lacustària, Baixada de la Costa i Marina, “representaran una gran millora i permetran disposar de voreres accessibles d’acord amb la normativa actual.

Les obres, amb un pressupost total de més d’1,6 milions d’euros estan subvencionades en un 75% pel pla de barris de la Generalitat. El 25% restant ha anat a càrrec del pressupost de l’Ajuntament.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.