ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol Meteorologia Cap de setmana llarg amb temps variable
Divendres, 30 Març 2018 19:05

Cap de setmana llarg amb temps variable

Publicat per  Rafel Balaguer
Valorar aquest article
(1 Vot)
Per fi la primavera, que va començar fa pocs dies amb més fred de l’habitual, sembla que de mica en mica va fent feina i aquesta setmana santa ja hem tingut un temps més suau i estable, que es mantindrà durant el cap de setmana, però amb matisos.

 

Aquest cap de setmana llarg tindrem un temps variable, típicament primaveral. Tindrem moltes estones de Sol, però també tindrem intervals de núvols densos, que poden deslluir una bona part del cap de setmana, sobre tot el divendres a partir de la tarda i el dissabte.

També, el divendres i el dissabte, ambdós dies a partir de la tarda, és possible que tinguem algunes pluges, tot i que la previsió de pluja és insegura, potser tindrem sort i no acabaria de ploure en aquests dies de festa.

Dissabte doncs tindrem un temps regirat, amb estones de clarianes i amb el Sol ben animat, però també amb intervals de núvols densos, que poden deixar algunes pluges a partir del migdia. Les temperatures seran suaus, 16 de màxima i tindrem 4 o 5 de mínima.

I el diumenge tindrem una petita millora del temps i pensem que ja no hauria de ploure, tot i que també tindrem intervals de núvols. Les màximes es poden quedar una mica més curtes.

La mar la tindrem agitada amb onades de fins a 3 metres en alguns moments, amb vents que aniran variant de direcció dominant i que poden ser intensos mar endins. La temperatura de l’aigua es manté al voltant dels 13 graus.

I per a la setmana vinent el temps s’anirà estabilitzant a poc a poc i la primavera guanyarà terreny, les temperatures començaran a remuntar fins als 19 graus les màximes i els 7 les mínimes, tot i que aquestes mínimes encara seran baixes, amb 1 o 2 graus positius i no esperem més pluges, excepte potser el dimarts-dimecres, quan podríem tenir algun ruixat.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.