ELPOLLTV

Dij18042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Fermí Santamaria no es presentarà a la reelecció a l’alcaldia
Dimecres, 11 abril 2018 07:08

Fermí Santamaria no es presentarà a la reelecció a l’alcaldia

Publicat per 
Valorar aquest article
(4 Vots)
Fermí Santamaria no es presentarà com a cap de llista a les properes eleccions municipals, previstes pel maig del 2019. Tot i sentir-se “amb energia i satisfet de la feina feta”, Santamaria ha explicat que després de 12 anys com alcalde i a les portes de la jubilació arriba el moment de plantejar-se moltes coses, en especial “donar pas a nova gent i recuperar temps per dedicar-lo a la família”.

Santamaria és alcalde de Llagostera des de l’any 2007, quan va presentar-se per primera vegada encapçalant la llista de CiU. En aquella ocasió, amb 6 regidors, va necessitar pactar amb el grup d’Independents per Llagostera, encapçalat per Eduard Galobardes, per poder formar una majoria que li permetés governar. Quatre anys més tard, Santamaria torna a encapçalar la llista de CiU i arrasa a les eleccions del 2011, aconseguint 11 regidors dels 13 que conformen el plenari municipal. El Partit dels Socialistes queda sense representació municipal i ERC i Alternativa per Llagostera queden relegats amb un sol regidor cadascú a l’oposició. L’any 2015 Santamaria repeteix d’alcaldable amb 9 regidors i Santamaria combina la tasca d’alcalde amb la tercera vicepresidència de la Diputació de Girona.

Amb l’anunci de Santamaria, el PdeCat de Llagostera inicia el procés de primàries per escollir el nou candidat o la nova candidata.


Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.