Imprimir aquesta pàgina
Divendres, 13 abril 2018 12:34

La UE Llagostera s'ho juga 'tot' a Santa Eulàlia

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)
L'equip d'Òscar Álvarez s'enfronta diumenge (12h) al Penya Deportiva amb l'obligació de guanyar si no es vol complicar la salvació.

Ja no hi ha marge d'error, és un caixa o faixa. El partit que diumenge jugaran (12h.) Penya Deportiva i UE Llagostera-Costa Brava al camp Municipal de Santa Eulàlia del Rio serà pràcticament definitiu pel futur dels dos al Grup 3er de Segona B. A manca de cinc jornades per acabar la lliga i ocupant llocs de descens i promoció respectivament, el duel d'aquest cap de setmana pren la importància d'una 'final'. A la primera volta van acabar empatant a 0, un resultat que aquest cop no li serviria ningú. En aquest sentit el tècnic, Òscar Álvarez es contundent quan assegura que "està prohibit perdre, el calendari ens ha deparat que hem de jugar amb rivals directes i depenem de nosaltres".

La UE Llagostera, que està situat a dos punts de la salvació, visita a un dels rivals més incòmodes de la categoria. Malgrat el que indiqui la classificació, el Penya Deportiva no serà rival gens fàcil, i és que l'equip balear ha aconseguit 3 victòries en els darrers quatre partits a casa sent el setè millor conjunt de la segona volta. Això li ha permès escurçar la diferència de punts amb la resta d'implicats a la lluita per la permanència, col·locant-se a dos punts del gironins. Álvarez diu que "han estat tot l'any en llocs de descens, però els seus números són molt semblants als nostres".

El Llagostera també té raons per a l'optimisme, i és que els blau i vermells són el quart millor visitant de la categoria, només per darrere del líder Mallorca, l'Alcoià i l'Elx. Els d'Òscar Álvarez ha sumat 20 punts lluny del Municipal, entre ells a Formentera i Son Malferit, el que converteix les Illes Balears en una plaça de bon pel Llagostera.

A l'espera de l'últim entrenament de l'equip aquest dissabte, el tècnic haurà de fer front a les baixes de 'Pitu' Comadevall, Colorado i Maymí, que haurà de ser operat d'un trencament de lligament creuat de la cama esquerra. El defensa 'Chele' és dubte.

Resta de la 32ª jornada

Lleida Esportiu - València Mestalla Elx - Mallorca Olot - Formentera Deportivo Aragón - Cornellà Peralada - Alcoià Atlètic Balears - Ontinyent Atlètic Saguntí - Hèrcules Sabadell - Vila-real B

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013