ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol El Llagostera apel·la a l'esperit del Municipal
Divendres, 20 abril 2018 12:13

El Llagostera apel·la a l'esperit del Municipal

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)
El Llagostera apel·la a l'esperit del Municipal Imatge promocional del partit realitzada per la U.E Llagostera

Els d'Òscar Álvarez reben diumenge (12h.) a l'Atlètic Balears en una 'final' gairebé definitiva per assolir la salvació a Segona B.

Fa setmanes que els partits de la UE Llagostera-Costa Brava són 'finals', però el d'aquesta setmana pot ser la definitiva. Només val guanyar, res més. L'equip d'Òscar Álvarez ha exhaurit el marge d'error fins a un punt en que la permanència passa primer, per superar l'Atlètic Balears diumenge. Després encara quedaran tres jornades més per rematar la feina. És per això que des de la directiva s'ha fet una crida a l'afició perquè acudeixi a l'estadi per sumar esforços, regalant dues invitacions a cada soci. El tècnic deixa clar que "son ells o nosaltres". En aquest sentit Álvarez afegeix que "tothom és conscient de què ens estem jugant, queden quatre partits i el més immediat és definitiu".

El duel entre UE Llagostera i Atlètic Balears decidirà el futur de la part baixa de la classificació. Els dos equips arriben separats per només un punt, els gironins ocupant llocs de descens directe i mallorquins a la promoció, encara que les dinàmiques són totalment diferents. Álvarez destaca que "semblava que estaven morts i han tingut una gran capacitat de reacció" fent referència a la ratxa de 6 jornades sense perdre del rival, en les que han sumat dos empats i quatre victòries.

La realitat és que els dos equips han viscut situacions similars durant tota la temporada, sempre entre les places de la zona baixa. A la primera volta el Llagostera va poder endur-se els tres punts de Son Malferit gràcies a un gran gol de falta de 'Pitu' Comadevall que va decidir un duel molt travat i igualat. Aquest diumenge s'espera el mateix, ja que les condicions del terreny de joc són molt semblants. A més Òscar Álvarez és conscient que "el Municipal ja no té la capacitat de sorpresa que tenia abans, hi ha molts camps no aquest i els rivals del grup ja hi estan acostumats i són capaços d'adaptar-se"

El retorn de Francesc Fullana

Si la el partit té l'al·licient de veure a Francesc Fullana novament al Municipal de Llagostera. El capità és un fix de tots els entrenadors que han passat per la banqueta mallorquina, i demà passat tornarà al estadi on va assolir l'històric ascens a Segona A amb el conjunt blau i vermell. El de Montuïri va jugar 33 partits aconseguint un gol en la victòria dels gironins (0-3) al camp del Constància. Qui no podrà retrobar-se amb l'afició de Llagostera és Marc Rovirola, que va arribar a l'Atlètic Balears al febrer per reforçar el mig camp, però que es va lesionar la setmana passada. En aquest cas però, el de Cornellà del Terri va tenir un pas efímer pel club en la primera temporada a Segona Divisió.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.