ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Meteorologia Fantàstic cap de setmana de primavera
Divendres, 20 abril 2018 18:13

Fantàstic cap de setmana de primavera

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)
Una setmana més ens anem endinsant en la primavera amb pas ferm i decidit i, certament, aquests dies tranquils i molt lluminosos i càlids, són per a gaudir a l’aire lliure de l’esclat de color i vida dels boscos.

 

Temps anticiclònic amb la pressió atmosfèrica que ha anat en augment des dels 1013 hpa fins als 1028, estabilitzant el temps amb un potent anticicló que ens regalat temperatures màximes fregant els 27 graus i clar domini del Sol.

El domini d’aquest anticicló continuarà aquest cap de setmana i tindrem el cel molt destapat, potser amb el permís d’alguns núvols prims que més cap a l’oest ens poden enteranyinar el cel en algun moment, sobre tot el diumenge, però res important.

Els núvols més densos es quedaran molt lluny de nosaltres i no tindrem precipitacions, hi ha una borrasca potent al sudoest de la península ibèrica però ens queda molt lluny i no ens afectarà, així que tindrem un cap de setmana esplèndid de primavera.

De manera que dissabte serà un dia radiant, amb el cel lliure de núvols i temperatures molt agradables, amb temperatures màximes per sobre dels 21-22 graus, però sense arribar a ser tant altes com dies enrere quan es van fregar en alguns moments els 27 graus.

I el diumenge serà un dia molt semblant, amb les mateixes temperatures, però potser amb un augment de les mínimes, que pujaran dels 9 fins als 11 graus, i també podem tenir alguns núvols prims en zones d’interior i no tant cap a la costa.

I la mar estarà ben plana aquest cap de setmana, sense onatge remarcable. Això combinat amb la caloreta i el bon temps farà que els més valents ja potser es banyin, la temperatura de l’aigua comença a pujar, ja la tenim a 16º.

I durant la setmana vinent continuarem sota la influència d’aquest potent anticicló i tindrem uns dies molt tranquils de calma i sol, amb les temperatures que aniran pujant de mica en mica, fins als 26 de màxima i 14 de mínima, potser tindrem alguns núvols més densos ja cap el dimecres-dijous.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.