Imprimir aquesta pàgina
Diumenge, 22 abril 2018 20:54

Leo impulsa al Llagostera cap a la salvació

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)
Leo impulsa al Llagostera cap a la salvació Infografia: U.E Llagostera
La victòria (1-0) contra l'Atlètic Balears treu als d'Òscar Álvarez del descens a falta de tres jornades del final de lliga

Un gol de Leo Ramírez, el cinquè de la temporada pel migcampista canari, ha servit perquè la UE Llagostera aconseguís un triomf (1-0) contra l'Atlètic Balears que val més que tres punts. La situació dels dos equips en la classificació feia vital la victòria, i els d'Òscar Álvarez han tornat a demostrar que estan preparats per patir tot el que faci falta per continuar un any més a Segona B. Al final del partit el tècnic ha assegurat que “estem rebentats per l'esforç que hem fet. Hem de saber d'on venim i el que hem patit però ens hem fet durs. Que no ens confongui la situació a la classificació perquè això canvia en una setmana”.

A les alçades de lliga en les que ens trobem i amb la necessitat dels equips per sortir de la part baixa, la primera part del partit s'ha jugat amb molta intensitat, provocant que es veiessin poques ocasions de gol. Álvarez ho ha resumit explicant que "potser els hi valia més l'empat i això ha fet que plantegessin un partit més conservador per aprofitar l'oportunitat que tinguessin". La més clara ha arribat del costat visitant, que superada la mitja hora de joc ha gaudit d'una rematada de cap de Kike que ha sortit fregant el pal. Abans del descans el Llagostera ha respòs amb dues arribades d'Alain Eizmendi i Lucas Viale. El partit ha canviat després de la represa quan Malik ha comès un penal que Leo Ramírez ha marcat aprofitant un refús del porter en el primer llançament del propi migcampista. El tècnic ha confessat que "no he tingut els collons de mirar com xutava". La resta de l’enfrontament s'ha convertit en un intent constant dels mallorquins per empatar, encara que no han xutat cap vegada entre els tres pals. En la seva valoració final Òscar Álvarez ha conclòs que "tenen gent molt física, competitiva i ens han posat es coses molt difícils. Ens estem jugant molt i sabíem que seria un partit de detalls."

Amb aquesta victòria la UE Llagostera-Costa Brava guanya tres posicions a la classificació i suma 43 punts que el deixen 14è amb un d'avantatge respecte les places de promoció i dos sobre el descens directe, una situació que el tècnic no veu com a definitiva. "Està prohibit mirar la classificació, tant de bo acabés la lliga avui" diu.

A rematar la feina

Fet el més 'difícil', la UE Llagostera afronta les darreres tres jornades del campionat depenent d'ell mateix per complir l'objectiu de la permanència. A la propera jornada els gironins tenen un altre partit decisiu novament contra un rival directe, l'Atlètic Saguntí. Álvarez ha recordat que "hem sortit del descens però que això no ens confongui. La setmana que ve tenim un partit vital". Finalment acabaran a casa amb l'Ontinyent i visitant a l'Hèrcules d'Alacant. Un final d'infart'.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013