El CH Llagostera s'acosta a les semifinals de Lliga Catalana Màsters

Publicat per
Valorar aquest article
(3 Vots)
El triomf (33-26) davant del Sant Cugat permet als llagosterencs agafar un avantatge molt important per la tornada dels 1/4 de final de Lliga Catalana Màster

El CH Llagostera ha plantat peu i mig a les semifinals de Lliga Catalana Màsters d'handbol. I tot, gràcies a la contundent victòria (33-26) contra el CH Sant Cugat al partit d'anada dels 1/4 de final dels playoffs pel títol. L'equip de Manel Hidalgo ha tornat a demostrar que el pavelló Mpal. d'Esports Josep Mir és una de les pistes més complicades de la competició, i és que els llagosterencs han guanyat tots els partits que han jugat a casa. Com cada jornada que hi ha partit, les graderies han tornat a presentar una bona entrada.

Tal s'esperava el partit ha començat molt igualat, fins que superat el primer quart d'hora de joc, el Llagostera ha pujat la intensitat en defensa, el que ha permès agafar una renda de sis gols al marcador que els vallesans han pogut reduir gràcies a un parcial de 0-4 abans del descans, al que s'ha arribat avantatge local (16-14). A la segona meitat el guió s'ha repetit encara que en aquest cas els locals ja no han deixat escapar la diferència i han acabat obtenint un resultat que ho deixa tot de cara per accedir a la pròxima ronda.

La tornada es jugarà a Sant Cugat el pròxim 6 de maig en un horari encara per determinar.