ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici
Dissabte, 19 Maig 2018 08:30

Possibles ruixats de tardes

Publicat per  Rafa Balaguer
Valorar aquest article
(1 Vot)
Aquest cap de setmana continuarem amb una meteorologia típica de primavera, que dies enrere ens ha regalat algunes pluges i tempestes i també moltes estones de Sol, estem tenint un temps molt variable. De fet, pràcticament cada dia tenim la mateixa dinàmica, matins assolellats amb alguns núvols i durant la tarda aquests núvols guanyen força i s’animen fis i tot a deixar-nos algunes precipitacions.

 

Així, els propers dies tindrem intervals de núvols que aniran deslluint el Sol, tot i que també tindrem força estones de clarianes; tindrem menys núvols el divendres, amb el Sol escalfant de valent, i els núvols s’aniran fent més densos el dissabte i el diumenge.

Els núvols d’evolució diürna poden generar pluges durant les tardes especialment, però novament seran de distribució molt irregular i poden ser més intenses cap a l’oest, i probablement ja no acabin d’arribar a les poblacions de la costa.

Dissabte doncs tindrem intervals de núvols prims que aniran desfilant i tapant el Sol a estones, i durant la tarda poden caure algunes pluges a la part més occidental de les Gavarres i el Gironès; tindrem 24 graus de màxima i 12 de mínima.

I el diumenge tindrem una jornada pràcticament idèntica, amb núvols i estones de Sol i algunes pluges durant la tarda, amb la mateixa distribució, més probables cap a l’oest i sense acabar d’arribar amb força al litoral. Les temperatures es mantindrien pràcticament igual.

El mar estarà tranquil, tindrem vents del nord i nord est febles, que no aixecaran onades importants, no passaran del mig metre. La temperatura de l’aigua comença a pujar i estarà entre els 17 i els 18 graus.

I durant la setmana vinent el temps continuarà així, amb estones de Sol i intervals de núvols que poden ser més importants el dilluns i ens poden deixar alguna tempesta: la resta de dies tindrem núvols i les temperatures es mouran entre els 12 i els 24 graus.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.