ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Memòries Meteorologia Cap de setmana de ple estiu
Divendres, 06 Juliol 2018 16:33

Cap de setmana de ple estiu

Publicat per  Rafa Balaguer
Valorar aquest article
(1 Vot)
Ens anem endinsant en l’estiu i ho fem amb dies de força calor, xafogor en alguns moments, i algunes pluges molt irregulars en distribució i quantitat. Les pluges no han deixat més de 12 litres per metre quadrat, repartits en breus episodis de precipitació.

 

Aquest cap de setmana tindrem domini del Sol, els núvols del dijous s’hauran anat esvaint el divendres, i el dissabte i el diumenge el cel quedaria ja molt més net de núvols, tindrem un bonic cap de setmana de platja, sense precipitacions a la vista, les pluges de dijous passat ja s’hauran retirat i no haurem de patir per pluja durant les pròximes jornades, que seran de ple estiu...

Dissabte tindrem el cel clar, potser amb alguns núvols prims purament decoratius, i farà calor, tindrem 30-32 graus de màxima, pujaran una mica les temperatures comparades amb el dijous-divendres.

I el diumenge tindrem el mateix panorama de calma meteorològica, amb una mica més calor i temperatures mínimes també en augment. Aquests primers dies de calor ja hem tingut alguns petits incendis, així que extremeu la precaució al bosc.

La mar la tindrem novament en calma, amb onades que no superaran el mig metre a la costa. La temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 24 graus.

I el vent també serà molt suau, tindrem una brisa agradable a la costa, bufant de llevant, i també ens entrarà de migjorn.

Per la setmana vinent esperem una pujada de les temperatures màximes, que superaran els 32 graus, i les mínimes s’aproparan als 20, serà una setmana calorosa i sense precipitacions.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.