ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Meteo Petit canvi de temps, amb un divendres i dissabte amb inestabilitat, i diumenge ja amb sol
Dissabte, 18 Agost 2018 08:44

Petit canvi de temps, amb un divendres i dissabte amb inestabilitat, i diumenge ja amb sol

Publicat per  Rafa Balaguer
Valorar aquest article
(2 Vots)

Finalment durant aquesta setmana s’ha acabat l’onada de calor que malauradament ha deixat 23 morts a Catalunya i les temperatures han tornat al seu rang habitual per a l’època. Les màximes han quedat més contingudes i no han superat els 32 graus.

I per aquest cap de setmana es presenta un petit canvi de temps, tindrem l’atmosfera inestable i els núvols s’aniran fent densos progressivament a partir del dijous al vespre, i ja seran amenaçadors el divendres a la tarda i el dissabte, diumenge ja tindrem més Sol.

Aquesta inestabilitat ens portarà pluges, sobretot el divendres durant al vespre, i el dissabte al matí, la tarda hauria de ser més tranquil·la, i el diumenge ja no plouria.

Dissabte tindrem doncs pluges durant el matí, sobretot a primera hora, després quan surti el Sol el cel anirà millorant i quedarà el cel una mica enteranyinat, amb temperatures màximes suaus, de 28 graus i mínima de 17 graus.

 

I el diumenge en canvi serà un dia molt diferent, es retiraran els núvols, ja no plouria i el domini del Sol s’imposarà, i les temperatures màximes pujaran dos graus fins als 30, i les mínimes fins als 18.

La mar estarà una mica alterada, amb onades que poden arribar als 130 cm a la costa, i fins als 3 metres mar endins. La temperatura de l’aigua serà d’uns 25 graus.

El vent bufarà de nord a la costa i de sud sobre terra, tindrem un bon remolí de vents centrat sobre la plana del Gironès.<span class="Apple-converted-space"> </span>

La setmana vinent continuarà amb aquest rangs de màximes, potser una mica per sobre dels 30, arribant als 32 graus, i pujaran de valent les mínimes, arribant als 20 graus i potser als 21, tornarien les mínimes tropicals; i en principi no veiem pluges per a la setmana vinent.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.