ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Notices El Puig de les Cadiretes estrena la primera Aula digital Microsoft de Catalunya
Dimarts, 09 Octubre 2018 07:38

El Puig de les Cadiretes estrena la primera Aula digital Microsoft de Catalunya

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
El Puig de les Cadiretes, de Llagostera, s'ha convertit en la primera escola de Catalunya en disposar d'una aula Microsoft. L’aula és el fruit de la col·laboració del Departament d’Ensenyament i l’empresa Microsoft per a l’impuls de l’ús de les Noves Tecnologies per a la creació per part de l’alumnat dels seus propis continguts educatius.

L’Aula Microsoft compta amb 30 ordinadors portàtils transformables en tauletes digitals, llicències de software, un panell interactiu de 65 polzades i formació per al professorat del centre.

Aquestes eines han suposat un impuls en el treball col·laboratiu de l’alumnat i la seva participació en la creació de continguts educatius propis. Així mateix, facilita estratègies de treball en xarxa tan d’alumnes com de docents. Aquesta dotació consolida el pla de treball del centre en l’àmbit digital, que ja va guanyar, en el marc del Mobile World Congress 2017, el premi a escola innovadora en l’ús de tecnologies digitals gràcies al seu pla de robòtica, programació i aprenentatge mòbil, en el marc del “Changing Education Together dels Mobile Learning Awards”.

La presentació de l’aula va tenir lloc la setmana passada a càrrec Mar Camacho, Directora General d’Educació infantil i primària, l’Alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, representants de l’Àrea TAC i l’Àrea TIC del Departament d’Ensenyament, representants de Microsoft Educación i l’equip educatiu del centre.

La directora del centre, Nuri Solà ha destacat que “L’aula digital és el resultat altament satisfactori de la col·laboració de les Institucions i l’empresa privada en la transformació digital de l’escola Puig de les Cadiretes.” L’aula digital permet utilitzar les aplicacions Microsoft en la pràctica educativa de l’educació primària. A banda del material informàtic, hi hagut una formació important per part dels mestres. El projecte ha estat possible gràcies al patrocini de Microsoft Educación, en col·laboració amb l’Àrea TAC del Departament d’Ensenyament, i la intervenció de SEMIC.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.