ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Comença la campanya gastronòmica de la Cuina de Bolet
Dimecres, 10 Octubre 2018 12:52

Comença la campanya gastronòmica de la Cuina de Bolet

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)

Aquest dijous 11 d'octubre, comença la setzena edició de la campanya gastronòmica de la Cuina del Bolet de Llagostera on hi participen un total de 8 restaurants del municipi.

Wok de calamar de potera i bolets; crema de ceps, foie i trompetes de la mort; arròs amb ceps secs, cigales i colomí; ceps saltats amb emulsió d'ou, perol i ceps crus; canelons de boletus i verdures gratinats amb la seva beixamel; humus de cigrons amb salsa tahini amb trompeta de la mort; canelons de bolets a la crema de siureny; salmorejo amb oli de tòfona i mascarpone i brownie amb melmelada de rossinyols, són alguns dels plats que formen part dels menús.

Els restaurants que hi participen són: Els Tinars, Ca la Maria, Mas Roure, Can Cassoles, El Carril, Ca l'Artau, Cal Degollat i la Taverna d'en Pou. Els preus dels menús oscil·len entre els 24 i els 70 euros on el bolet és el principal protagonista dels plats.

Podeu veure el tríptic amb els menús i la programació de la Fira del Bolet des de www.firabolet.com.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.