ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices El PTT comença a Llagostera amb 12 alumnes
Dijous, 11 Octubre 2018 07:38

El PTT comença a Llagostera amb 12 alumnes

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
Llagostera ha iniciat les classes del Pla de Transició al Treball (PTT) del Departament d’Ensenyament de la Generalitat. És la primera vegada que Llagostera disposa d’un PTT del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

El PTT amb el perfil professional d’auxiliar de muntatge i manteniment d’equips informàtics, compte actualment amb 12 joves matriculats d’entre 16 i 21 anys, que no disposen del graduat en educació secundària obligatòria i volen formar-se en una professió. D’aquests, 8 són de Llagostera i la resta de poblacions veïnes.

L’Ajuntament de Llagostera va sol·licitar el PTT, emmarcat dins les accions d’inserció laboral i de formació i del projecte Llagostera 3.0, que va posar-se en marxa durant el curs 2017/18.

Des del PTT Llagostera s’ofereix: formació professional de muntatge i manteniment de sistemes i components i instal·lació de xarxes per a la transmissió de dades, l’aprenentatge a l’entorn laboral mitjançant 180 hores de pràctiques en diverses empreses del sector, assessorament i un pla d’atenció personalitzat, orientació i recursos per a la inserció laboral i educativa.

La formació del PTT es dur a terme a les aules del centre cultural Casa de les Vídues de Llagostera, situat a la plaça Llibertat.

A data d’avui encara queden algunes places disponibles.

Els interessats poden trucar al 972 83 19 95.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.