ELPOLLTV

Dij25042024

Back Estàs aquí:Inici Notices El Cicle Gaudí et porta sort amb la Grossa de Cap d’Any
Diumenge, 25 Novembre 2018 08:37

El Cicle Gaudí et porta sort amb la Grossa de Cap d’Any

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
Entre tots els espectadors i espectadores del Cicle Gaudí dels mesos de novembre i desembre es sortejarà un bitllet del número 02018 de La Grossa de Cap d'Any per cada localitat (en total 39), entre elles Llagostera.

Participar-hi és ben senzill: cal comprar l'entrada, conversar-la i entrar a les xarxes socials del Cicle Gaudí per penjar una foto de la teva entrada de la sessió que acrediti que has assistit al passi de Petitet (25 de novembre a les 18 h) i/o Les distàncies (30 de desembre a les 18 h).

El 24 de desembre es realitzarà el sorteig i es donarà a conèixer el guanyador o guanyadora de cada localitat a través dels canals de comunicació del Cicle Gaudí (Web, Facebook i Twitter). Les 39 persones afortunades -1 per cada localitat- podran passar a buscar el seu bitllet per la seu de l’Acadèmia, a Barcelona. La data límit per recollir-lo és el 28 de desembre a les 18.00h.

El sorteig de La Grossa de Cap d’Any per als espectadors del Cicle Gaudí forma part d’un acord entre Loteria de Catalunya i l’Acadèmia del Cinema Català.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.