ELPOLLTV

Dij18042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Neix a Llagostera CUP-Alternativa amb voluntat de concórrer a les eleccions municipals
Dimecres, 28 Novembre 2018 15:05

Neix a Llagostera CUP-Alternativa amb voluntat de concórrer a les eleccions municipals

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(9 Vots)
CUP-Alternativa (CUP-ALL) és el nou espai de confluència municipalista de l’esquerra transformadora i sobiranista que s’ha creat a Llagostera amb la voluntat d’anar més enllà d’una candidatura municipal amb què concórrer a les properes eleccions municipals. La nova plataforma vol ser un lloc de confluència de diferents sensibilitats amb un seguit de convenciments polítics comuns.

L’objectiu és arribar a l’alcaldia per fer un gir en les polítiques municipals cap a polítiques d’esquerres amb vessant social, transformadora i en clau republicana. CUP-Alternativa està impulsat pel grup de suport a la CUP que es va crear fa uns mesos a Llagostera i Alternativa per Llagostera que actualment té un regidor a l’Ajuntament, així com per persones properes a les dues formacions.

Segons han informat els impulsors, el nou espai de confluència municipalista vol ser un punt de partida d’una nova manera de fer política a Llagostera, deixant de banda quotes de partits i actuant de manera oberta i participativa en tots els àmbits municipals. En aquest sentit, "la nova plataforma aposta per una manera diferent d’entendre i de fer política".

El proper divendres 30 de novembre a les 20:30h, es durà a terme al local Social, la presentació del nou projecte on hi participaran l’exdiputat per la CUP al Parlament de Catalunya i advocat Benet Salellas; la regidora de la CUP-Crida Constituent a l’Ajuntament de Girona i educadora social, Laia Pèlach; i el sindicalista, membre del moviment LGTBIQ i del Comú de Girona, Pau Gálvez. A més, s’ha elaborat un manifest que es donarà a conèixer en el mateix acte de divendres. Aquest manifest inclou deu punts on es recullen els principis polítics del nou espai de confluència municipalista i el model de poble que es vol.

CUP-Alternativa fa una crida a totes aquelles persones que es puguin sentir identificades amb el projecte a què participin en les assembles de treball que es duran a terme els proper mesos per definir el programa electoral per les properes eleccions municipals.


Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.