ELPOLLTV

Dij25042024

Back Estàs aquí:Inici Notices L’ajuntament aprova un pressupost de 8 milions d’euros per a l’any 2019
Dissabte, 22 Desembre 2018 08:29

L’ajuntament aprova un pressupost de 8 milions d’euros per a l’any 2019

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(2 Vots)
L’ajuntament aprova un pressupost de 8 milions d’euros per a l’any 2019 La renovació de la gespa del camp de futbol, entre les inversions previstes
L’Ajuntament de Llagostera ha aprovat el pressupost municipal per a l’any 2019 que puja a 8 milions d’euros (9.300.000 si li sumem el pressupost del Patronat Residència Josep Baulida). Pel que fa a les inversions previstes en destaca la gespa artificial i l’enllumenat del camp de futbol, un pla de millores de les zones esportives municipals, una línia de subvencions per a l’obertura i modernització d’establiments comercials i la construcció d’un ascensor a l’Ajuntament. El pressupost s’ha aprovat aquest dimecres amb els vots en contra dels grups dos grups l’oposició.

El regidor d’Hisenda Ramon Soler ha qualificat el pressupost de “fiable, realista i que respon a les necessitats de la gent de Llagostera i permet complir els compromisos del nostre programa electoral, posant un èmfasi especial en el benestar de les persones de Llagostera”.

En aquest sentit soler ha explicat que l’àmbit social, es fa un esforç important per mantenir i consolidar els programes formatius i les accions socioeconòmiques que, sense tenir en compte el Pla de barris, s’incrementen un 10% respecte l’any 2018. En el seu conjunt pugen a 1.217.640 euros i suposen el 15% del pressupost total de l’ajuntament.

Com accions a destacar en el foment del comerç i l’emprenedoria, s’implementarà el pla de dinamització comercial que inclou una línia de subvencions per a l’obertura i modernització d’establiments comercials.

En l’àmbit esportiu es canviarà la gespa artificial i es renovarà l’enllumenat del camp municipal de futbol així com un pla de millores de les zones esportives.

També es preveu la redacció del projecte de la passarel·la per unir l’Avinguda Canigó amb el centre del poble i la renovació de l’enllumenat amb la instal·lació de llumeneres LED.

Pel que fa a la resta d’inversions es preveuen actuacions amb un import total de 757.010 € on en destaca l’aïllament tèrmic a les façanes exteriors de l’escola Lacustària, el reasfaltatge del carrer Maiena, ignifugar l’estructura de la coberta del Casino Llagosterenc i la posada en funcionament d’una nau a la deixalleria.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.