ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici L'ull de poll Benvinguts Pastorets a Llagostera
Dilluns, 24 Desembre 2018 10:40

Benvinguts Pastorets a Llagostera Destacats

Publicat per 
Valorar aquest article
(10 Vots)
Feia dos anys que Els Pastorets de Llagostera no pujaven a l’escenari del teatre del Casal. Han estat dos anys sense dimonis, sense àngels i sense rabadà. Dos anys de notable absència en la programació nadalenca de Llagostera.

Diuen que no hi ha mal que per bé no vingui i realment l’espera ha valgut la pena. Aquest diumenge feia goig veure la sala del Teatre del Casal plena de petits, joves i grans per veure el retorn i l’estrena dels estimats Pastorets.

Sota les instruccions del director professional Daniel Valentín, els Pastorets de Miquel Vall·llosera, han tornat amb una escenografia renovada que posa de manifest que al darrera de tot plegat no hi ha només idees i persones sinó moltes hores i il·lusions dedicades.

Actors, actrius, maquilladors, decoradors, tècnics de llum i so i personal a l’ombra han fet possible obrir el Teatre del Casal en una de les èpoques més familiars i entranyables de l’any.

El millor homenatge als actuals organitzadors i a les anteriors juntes del Casal i direccions dels Pastorets, és tornar a omplir el Teatre del Casal el proper diumenge 30 de desembre a les 18 h.

Moltes felicitats!


Llegit 2198 vegades
  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.