ELPOLLTV

Diu19012020

Back Estàs aquí:Inici Notices Llagostera acollirà per segona vegada la prova internacional d’orientació nocturna a cavall “Le Centaure”
Dimarts, 15 Gener 2019 13:55

Llagostera acollirà per segona vegada la prova internacional d’orientació nocturna a cavall “Le Centaure”

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)
Llagostera acollirà, per segona vegada, el prestigiós Raid internacional “Le Centaure”, la prova més dura d’orientació nocturna a cavall que tindrà lloc del 8 al 10 de febrer de 2019.

Després de l’èxit de la prova disputada l’any 2015 a Llagostera, quan per primera vegada Le “Centaure” va sortir de territori francès, la Federació Internacional de Turisme Eqüestre ha confiat novament l’organització de l’esdeveniment al centre llagosterenc Cavall de Mar.

El recorregut de 100 quilòmetres transcorrerà pels boscos de les Gavarres i el massís de l’Ardenya per diversos indrets i municipis de la comarca del Gironès, La Selva i del Baix Empordà.

El traçat és completament secret i no se n’ha pogut donar detalls. Els participants tindran accés al traçat 3 hores abans de l’inici de la competició.

El Club esportiu Cavall de Mar Centre d’Equitació de Llagostera s’ocupa de l’organització d’aquesta prova internacional on hi ha prevista la participació d’equips amb genets de diversos països europeus entre ells Anglaterra, Rússia, França, Holanda i Espanya, entre d'altres.

Un any més la Federació Internacional de Turisme Eqüestre ha valorat la situació estratègica del municipi de Llagostera entre els massissos de les Gavarres, l’Ardenya Cadiretes i la Costa Brava, l’experiència de Cavall de Mar dins del TREC Catalunya i la bona acollida que va tenir la celebració de “Le Centaure” l’any 2015.

L’acte de presentació oficial de “Le Centaure” tindrà lloc el proper dijous 31 de gener a les 11 h a les instal·lacions de Cavall de Mar a Llagostera.

Le Centaure” compta amb col·laboració institucional de la Direcció General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona, El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, el Consell Comarcal del Gironès i del Baix Empordà, el Consell Esportiu del Gironès i els Ajuntaments de Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Tossa de Mar i Llagostera.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.

FACEBOOK