ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Eduard Alejandre supera els dos milions de visualitzacions a Youtube amb el vídeoclip "El chino"
Dijous, 17 Gener 2019 09:33

Eduard Alejandre supera els dos milions de visualitzacions a Youtube amb el vídeoclip "El chino"

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(14 Vots)

L’actor llagosterenc Eduard Alejandre continua recollint èxits amb el videoclip El chino protagonitzat pel seu personatge Paco Vera. Mentre Eduard Alejandre està en aquests moments centrat en el teatre amb l’obra Gross Indecency, Paco Vera continua fent riure a milers de persones a Youtube, sense que el vídeo perdi gens de vigència tres anys després de la seva aparició, el 2015, a la sèrie La lista tonta (Comedy Central). El chino -o En un chino hay de tó, com ho busca la major part de gent a Google- és un videoclip musical que parodia la compra de productes de consum en els establiments regentats per xinesos, a on es poden trobar a bon preu els productes més sorprenents i diversos.

Eduard Alejandre ha mostrat la seva satisfacció pel fet que el videoclip continuï essent un èxit tant de temps després. “La veritat és que és sorprenent, perquè em van dir que el vídeo havia passat dels dos milions i quan ho vaig anar a comprovar em vaig adonar que les visualitzacions creixien de forma molt ràpida, hi havia dies que pujaven 1.000 visites de cop”, explica.

Eduard Alejandre va néixer a Barcelona però va viure a Llagostera tota la seva infantesa i adolescència i és allà a on torna sempre des de Madrid per visitar a la seva família. Alejandre va començar a destacar com actor al teatre amb la Cubana, l’any 2007, en el muntatge Cómeme el coco negro, del que es van fer més de 600 funcions per tota Espanya.

Actualment és conegut per haver encarnat al personatge de Doroteo a la sèrie d’Antena 3 El secreto de Puente Viejo, una producció que li ha donat també popularitat a Itàlia, a on aquesta sèrie ha tingut molta audiència. L’actor també és molt estimat a les Illes Balears, a on se’l coneix sobretot pel personatge de Puput que va aparèixer a les 8 temporades de la sèrie d’IB3 Mossèn Capellà. A la televisió, Alejandre també ha donat vida al personatge Suarma de El chiringuito de Pepe (Telecinco), a Paco Vera a La lista tonta (Comedy Central) i ha participat en episodis d’altres sèries, entre elles Cuéntame, de TVE.

En els darrers temps, però, l’actor llagosterenc ha estat molt centrat en el teatre amb l’obra Gross indecendy que s’ha representat al Teatre Fernando Fernán Gómez de Madrid i que durant el 2019 estarà de gira per diverses ciutats espanyoles. L’obra, basada en un text de Moisès Kaufman, narra els tres judicis als que es va enfrontar Oscar Wilde a causa de la seva homosexualitat i que van acabar suposant la seva caiguda en desgràcia. Eduard Alejandre interpreta al Marquès de Queensberry, pare del jove amant d’Oscar Wilde.

Gross Indecency és un més dels treballs que Alejandre ha fet amb el director Gabriel Olivares, amb qui també ha treballat recentment a d’altres muntatges teatrals, com l’obra Ding Dong (Teatro Galileo), la comèdia Cuatro corazones con freno y marcha atrás (Teatro Maravillas/Teatro Galileo) y la producció Our Town (Teatro Fernán Gómez). D’altra banda, l’actor ha participat també en la pel·lícula El año de la plaga de Carlos Martín Ferrera que arribarà als cinemes aquest 2019 després d’haver passat pel festival de Cinema de Sitges.


Mitjà

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.