ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Llagostera disposarà d’una àrea d’estacionament d’autocaravanes
Dimarts, 29 Gener 2019 13:41

Llagostera disposarà d’una àrea d’estacionament d’autocaravanes

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)
L’Ajuntament de Llagostera ha iniciat els treballs d’adequació d’una zona d’aparcament temporal d’autocaravanes, per a la gent que visita el municipi de Llagostera o que està de pas, amb aquest tipus de vehicle.

La proposta va sorgir durant el procés de participació ciutadana impulsat per l'Ajuntament de Llagostera, on també van sortir escollides, il·luminar el tram fosc del camí del tanatori, instal·lar una estació meteorològica, habilitar un punt Wifi d'accés a internet davant de l'Institut i potenciar l'àrea comercial.

Amb aquesta actuació, l’Ajuntament de Llagostera haurà executat totes les propostes sorgides de la votació popular que ha servit per decidir el destí de 40.000 euros del pressupost municipal.

El lloc escollit està situat al costat de la piscina municipal situat a l’Avinguda de l’Esport. Els treballs consistiran en l’adequació de la vorera per a facilitar l’accés als vehicles, senyalitzar els espais d’aparcament, instal·lar un sistema per a l’evacuació d’aigües grises i negres, així com una font d’aigua potable i uns rètols informatius en quatre idiomes sobre els usos de l’espai i els recursos d’interès turístic del municipi.

L’actuació té un pressupost de 19.000 euros.

Participants a la conversa

  • Convidat (Anna Vendrell)

    Permalink

    Vull pensar que a banda d'escoltar la petició popular, el consistori s'ha assessorat bé .... He vist algun municipi vehí amb una àrea d'aquestes on sembla un campament sedentari i fa pena!
    D'aquí un temps, m'agradaria que el consistori en fes una valoració.

  • Convidat (Manel)

    Permalink

    molt bona iniciativa. Jo, com a camper, dono fè que poc o molt, ajuda al poble tenir una àrea...que si una barreta de pà, un cafetó calent, un nosequè..sempre cau alguna cosa. I una base d'endolls quan la il.luminació nocturna de faroles funcionen tampoc estaria malament..com a Caldes de Malavella. Sempre hi veus moviment.

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.