Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 07 Febrer 2019 06:42

En marxa un projecte de promoció del comerç de proximitat entre Llagostera i la UdG

Publicat per 
Valorar aquest article
(4 Vots)
Crear noves experiències de compra, incrementar el volum de visitants a les botigues i vincular la gastronomia, la cultura, les noves tecnologies i l’oci amb el comerç local són alguns dels objectius del projecte “Botigues pròximes, Llagostera autèntica” liderat per la Unió de Botiguers, amb el suport de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i la participació de la Universitat de Girona.

Entre les actuacions previstes hi ha la signatura d’un conveni de col·laboració entre la Unió de Botiguers de Llagostera i el Departament d’Arquitectura i Enginyeria del Territori de la Universitat de Girona, que actualment disposa d’un grup de treball sobre desenvolupament rural, turisme, comerç alimentari al detall i urbanisme, liderat per la professora Nadia Fava.

Aquest dimarts ha tingut lloc la presentació del projecte al local Social de La Caixa de Llagostera on hi han participat els alumenes de tercer de la facultat d’Arquitectura i Enginyeria de la UdG, que s’ocuparan de l’anàlisi que servirà per identificar la marca del comerç de Llagostera.

La nova marca comercial de Llagostera es donarà a conèixer durant la celebració de la Festa Major prevista pel mes de juny on la Unió de botiguers iniciarà una campanya de promoció i dinamització entre els seus associats i clients i durant la celebració de la Fira del Bolet prevista pel mes d’octubre.

Paral·lelament, la Unió de Botiguers treballarà amb l’Espai Cultural Casa de les Vídues per potenciar la utilització del Carnet Jove vinculant l’oferta comercial amb la cultura, l’esbarjo i la formació dels joves. Durant el desenvolupament el projecte, els alumnes de la UdG, encarregats de l’anàlisi i definició de la nova marca comercial de Llagostera, visitaran diverses vegades el municipi per conèixer de primera mà els seus trets diferencials, a nivell urbanístic, cultural, paisatgístic i comercial per tal d’identificar els trets diferencials que singularitzen Llagostera. El projecte compte amb el suport de la Diputació de Girona.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013